Bid fra væggelus

Hvor fedt er det bare lige, her til morgen da jeg vågnede, var begge mine ben fuldstændig røde og hævede, og jeg var sådan set ikke i tvivl om, at det var bid fra væggelus 🙁

Grunden til jeg ikke var spor i tvivl skyldes, at jeg tidligere har læst om væggelus, og det mest irriterende ved det hele er, at vi skal have overnattende gæster her i påsken – eller rettere – skulle have haft, for det skal vi da ikke nu, jeg vil ikke være skyld i, at den øvrige familie får væggelus med hjem fra os af.

Jeg har allerede ringet til et skadedyrsfirma som kommer her i eftermiddag og sprøjter mod væggelus, men jeg fik også af vide, at vi skal have sprøjtet mere end én gang for at være sikker på, at alle æg som væggelusene måtte have lagt også bliver udryddet.

For pokker hvor er det bare træls at det sker her op til påsken hvor huset skulle være fyldt af gæster og vi skulle hygge os og have noget lækkert mad og tilhørende vin, men det er ligesom gassen er gået lidt af ballonen her til morgen, det må jeg nok indrømme.

Nu håber vi bare på, at der er nogle andre der vil holde familiefesten i stedet for os, og jeg har klart meldt ud, at fordi vi har fået konstateret væggelus, ja så kan vi ikke holde festen. Maden er købt og vinen er prøvesmagt, så nu venter vi bare på, at der forhåbentligt er et andet familiemedlem der vil lægge hus til.

Vi aner ikke hvordan vi har fået væggelus ind, og det er lidt frustrerende. Vi har læst, at man ofte har væggelus med hjem fra ferier og overnatninger andre steder hvor der har været væggelus, men vi har ikke været nogle steder i umindelige tider, så vi forstår det ikke.

Væggelus må sprede sig på en anden måde, men det må vi lige høre skadedyrsbekæmperen om når han kommer her i eftermiddag.

God påske siger jeg bare 🙁

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *