Slip af med kakerlakkerne

Skulle du få øje på nogle kakerlakker, så bør du gøre hvad du kan for at få dem fjernet, da kakerlakker ikke er nogle særlig rare dyr at have indendørs. Kakerlakken er et udpræget natdyr, som om dagen gemmer sig hvor der er varmt og mørkt. Hvis man vil lede efter kakerlakker, så bør man kigge de steder i huset hvor der både er mørkt og varmt, herunder bag komfuret, køleskabet, fryseren og andre tilsvarende steder. De elsker nemlig varme og det er der de gemmer sig, især hvis samme sted er mørkt.
Kommer der kakerlakker i boligen, ses det typisk som ekskrementer på gulvet og lugtgener som er meget karateristisk. Derfor vil man meget nemt kunne lugte sig frem til man har dem, da det lugter af mug. Hvis man vil tage sig sine forholdsregler og dermed undgå at få besøg af dem, er det vigtigt man gør rent bag ting der kan blive varme og generelt sørge for sit hjem er rent. Når dette er gjort er man sikret et langt stykke hen af vejen.

Steder som man ofte springer over under rengøringen er steder som er svære at komme til, men det er noget man alligevel børe gøre alligevel med mellemrum. Sørger man ikke for at gøre det ordentligt, så er risikoen langt større for at få besøg. Hvis man har konstateret kakerlakker i hjemmet og har fået dem behandlet, så sørg for en god og effektiv rengøring efterfølgende så eventuelle sygdomme ikke fortsat spredes. Hvis man vil finde ud af om man har kakerlakker i huset, så gøres dette bedst om natten hvor kakerlakkerne er aktive, men undlad at tænde lyset, brug i stedet for en lommelygte.

I Danmark findes der flere forskellige arter af kakerlakker, som stort set alle sammen holder sig væk fra fugtige rum. Enkelte kakerlaktyper kan dog godt opholde sig i lettere fugtige rum som f.eks. badeværelser, kældre og andre lignende steder.

Kakerlakker søger der hen hvor der er mad og når de først har været i ens mad, skal man smide det ud, for det vil være meget smittefarligt.

Der er flere metoder til at undgå kakerlakker, men primært gælder det om, at kakerlakker får de værst tænkelige vækstbetingelser. Man bør derfor sikre sig, at finde kakerlakkernes skjulesteder, spærres af eller blivere repareret.

Du kan læse mere om kakerlakker og bekæmpelse af disse hos www.ab-skadedyrsservice.dk på deres side om kakerlakker.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *